HOERA, WE ZIJN B-CORP GECERTIFICEERD!

Geweldig nieuws! Klepper & Klepper ‘De Beste Drop Ooit’ is sinds november 2023 een gecertificeerd B-Corp bedrijf, en dat is iets om trots op te zijn. Dit keurmerk geeft ons het extra groene (duurzame) zetje in de rug om iedere dag net een beetje beter te doen in onze missie om de wereld een beetje beter te maken. Maar wat betekent een B-Corp certificering precies?

HUH B-CORP, WAT IS DAT?

Dus, Klepper & Klepper drop is B-Corp gecertificeerd. Maar waar staat staat B-Corp eigenlijk voor? B-Corp staat voor Benefit Corporation, en het is veel meer dan zomaar een certificering. Het is een erkenning die wordt toegekend aan bedrijven die niet alleen streven naar winst, maar ook actief werken aan het creëren van een positieve impact op onze wereld. Bij Klepper & Klepper hebben we een uitgebreide reeks documenten ingevuld om te bewijzen dat onze inzet voor een positieve impact oprecht is. Kortom, het is alsof we zeggen: “Ja, we maken heerlijke drop, maar we doen dat op een manier die de planeet en de samenleving vooruit helpt” en volgens Klepper & Klepper is dat natuurlijk op de beste manier ooit 😉

KLEPPER & KLEPPER IS EERLIJK

Wat maakt Klepper & Klepper zo bijzonder? Nou, het begint allemaal bij eerlijke en duurzame ingrediënten in onze zwarte drop, zoals laurierolie afkomstig uit biologische laurierboompjes in Brabant. En dat is niet alles! Onze verpakkingen zijn plasticvrij en de gehele verpakking tot en met de etiketten is composteerbaar, het kiemplantlogo van Milieucentraal op de verpakking bevestigt dit.

Wil je meer over de verpakking lezen? Klik dan hier. Bovendien zijn al onze smaken vegan, behalve Honing, die vegetarisch is.

We doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Klepper & Klepper drop alle smaken

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

Met onze B-Corp certificering laten we aan de wereld zien dat we niet alleen voor geweldige drop staan, maar ook voor een betere planeet. Deze certificering erkent onze inzet voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, en we zijn vastbesloten om deze waarden voort te zetten.

Duurzame drop ingrediënten van Klepper & Klepper

JIJ ZORGT VOOR VERANDERING

 Klepper & Klepper bewijst dat je als bedrijf succesvol kunt zijn en tegelijkertijd de wereld een stukje beter kunt maken. Dus, de volgende keer dat je geniet van ‘De Beste Drop Ooit’, besef dan dat je ook bijdraagt aan een positieve verandering. Dankzij jou en alle liefhebber van onze drop kunnen we blijven streven naar een betere wereld. Bravo, Klepper & Klepper!

WIE GEEFT HET KEURMERK UIT?

B Lab™ is het netwerk zonder winstoogmerk dat de wereldeconomie transformeert ten gunste van alle mensen, gemeenschappen en de planeet. Ze begonnen in 2006 met het idee dat een ander soort economie niet alleen mogelijk was, maar ook noodzakelijk – en dat het bedrijfsleven de weg kon wijzen naar een nieuwe, rechtvaardige en regeneratieve economie. Ze werden bekend door het certificeren van B Corporations™, dat zijn bedrijven die voldoen aan hoge standaarden op het gebied van sociale prestaties, verantwoording en transparantie (waaronder Klepper & Klepper). Maar B Lab doet veel meer dan dat. Ze bouwen aan de B Corp beweging om ons economisch systeem en daarmee de spelregels van het bedrijfsleven te veranderen.

DE TOEKOMST VAN KLEPPER & KLEPPER

Dompel je onder in de veelbelovende toekomst van Klepper & Klepper drop! Als trotse B-Corp gecertificeerde dropmakers bewandelen we een heerlijk, duurzaam pad. Onze oprechte focus op (h)eerlijke ingrediënten, plasticvrije verpakkingen en een sociale missie begeleidt ons naar een verbeterde wereld. Samen met jou, de fantastische dropliefhebber, blijven we borrelen van positieve verandering. Geniet van ‘De Beste Drop Ooit’ en weet dat je bijdraagt aan een groenere morgen.

Op naar vele jaren van genieten en impact maken samen! 

Bekijk hier ons gehele assortiment om jouw favoriete dropje uit te kiezen. Benieuwd waar je deze vervolgens kunt scoren? Bekijk alle verkooppunten bij jou in de buurt. De beste drop ooit is nooit ver weg!