Nog maar even de tijd! Stuur vóór 7 juni jouw smaak in en maak kans op een jaar lang gratis drop! - Nog maar even de tijd! Stuur vóór 7 juni jouw smaak in en maak kans op een jaar lang gratis drop! -

Van de beste drop ooit

Dank voor jullie inzendingen. de actie is afgelopen. Volg ons snel voor meer info..

boxman

Win je eigen dropsoort &
een jaar lang gratis drop!

Altijd al een eigen dropje willen hebben? Dan is dit je kans, want bij Klepper & Klepper kun jij bedenken wat de nieuwe smaak wordt. Kiezen Klepper & Klepper jouw smaak? Dan wordt dát de nieuwe variant van De Beste Drop Ooit en krijg jij alle credits! Hoe tof is dat?

Zo werkt het
Vul onderstaande formulier in. Jouw smaak wordt dan meegenomen in het grote keuzeproces. Je smaak insturen kan tot 7 juni. Hoe het verder gaat krijgen je dan te horen, spannend hè? Hoe dan ook, op 14 juni zullen we een mailtje droppen met meer informatie.

Wat kun je winnen?
Als Klepper & Klepper jouw smaak kiezen, dan wordt jouw dropsoort daadwerkelijk in productie genomen. En dan zal jouw naam een jaar lang op de verpakking te zien zijn! We betrekken je bij het productieproces en overhandigen je het allereerste zakje. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens een jaar lang gratis drop!

FAQ: VEELGESTELDE VRAGEN OVER ‘BEDENK DE SMAAK'

Op zich lijkt ons de actie wel voor zich spreken: je bedenkt een smaak, Klepper & Klepper bepalen of jouw smaak de nieuwe smaak van De Beste Drop Ooit wordt… en als dat het geval is, ben jij de winnaar. Easy peasy. Maar wellicht heb je toch wat vragen. Dan proberen wij daar hieronder antwoord op te geven.

Hoho, niet te hard van stapel lopen. Aangezien we een kleine dropfabrikant zijn, willen we een slag om de arm houden als het gaat om de tijdlijn. Maar hier komt het op neer: je hebt tot 7 juni om jouw smaaksuggestie in te sturen. Een week later op 14 juni  krijg je meer te horen over het verdere proces. Als je gewonnen hebt, vragen we je om dat geheim te houden tot we het zelf gedeeld hebben.

Klepper Sr. staat nog steeds wekelijks op de markt met zijn snoepkraam. Hij heeft in de loop der jaren zoveel verschillende snoepsoorten verkocht en zoveel gepraat met zijn (vaste) klanten dat hij nooit om ideeën verlegen zit. Maar we dachten bij Klepper & Klepper: leuk, al die kennis en kunde van Klepper Sr., maar zou het niet mooi zijn om onze fans eens erbij te betrekken. Wie weet waar we dan uitkomen?

Leuk dat je het vraagt. Als jouw smaak wint, dan gaan we ook daadwerkelijk een dropje met die smaak ontwikkelen. Op de verpakking van de nieuwe dropsoort zal jouw naam naast die van Klepper & Klepper te lezen zijn. Daarnaast kun je een jaar lang gratis drop winnen. Dat mag natuurlijk jouw eigen Beste Drop Ooit zijn, maar het mag ook de volzoete, mildzoute, honing, laurier of pittigzoute variant zijn.

In dat geval beoordelen Klepper & Klepper de ingrediënten en de argumentatie. Zijn deze niet ingevuld, dan wint de inzender die de suggestie als eerste heeft ingezonden. Het is een harde wereld, maar het is niet anders. Er kan er maar één de winnaar zijn.

Als het een doorslaand succes is, willen we dit vaker gaan doen. Als het geen doorslaand succes is, misschien ook wel.

Als je wint, willen we je graag laten deelnemen in het succes van jouw Beste Drop Ooit. We willen je misschien interviewen (voor het verhaal op de achterkant van de verpakking), we betrekken je bij het productieproces en nodigen je uit om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. Die momenten willen we ook graag vastleggen op foto en video. En dat willen we vervolgens graag verspreiden via social media. Het zou dan bovendien super tof zijn als jij het via jouw favoriete kanalen verspreidt. Zodat zoveel mogelijk mensen weten dat jij verantwoordelijk bent voor de nieuwe smaak van De Beste Drop Ooit.

In principe kun je maar één keer een smaak insturen. Maar als jij met verschillende mail- en ip-adressen meerdere smaken wilt insturen: be our guest. Soms is het namelijk heel erg moeilijk om te kiezen. Hebben we alle begrip voor.

Vul het formulier hier boven dan in. 

Bij de betere speciaalzaken. Kijk maar op dit kaartje.

1KK_Packshot_bedenk_def-768x1556