DE BESTE DROP OOIT. MET LIEFDE, ZONDER GLUTEN EN GELATINE
Klepper & Klepper drop alle smaken

U WILT DE BESTE DROP OOIT
VERKOPEN?

Dat kan. Sterker nog: dat juichen wij van Klepper & Klepper toe!

Overal in Nederland moeten mensen in staat zijn om De Beste Drop Ooit, zonder gluten en gelatine aan te kunnen schaffen. Maar… wij willen het de dropliefhebber niet té makkelijk maken.

Naar onze bescheiden mening verdient De Beste
 Drop Ooit ook de beste dropfans ooit. En de beste dropverkopers ooit.

Kort gezegd is dit het geval: wij liggen liever niet op plekken waar mensen hun dagelijkse boodschappen doen, maar op plekken waar ze lekkere dingen kopen.

AANMELDEN IS HEEL EENVOUDIG

Het enige wat u nu hoeft te doen, is hieronder uw gegevens invullen. Dan nemen wij contact met u op. Tot snel!

Zoute-drop

DIT IS WIE JIJ NIET BENT...

Om meteen een duidelijke schifting te maken, willen we graag beginnen
met een lijstje van dingen die u niet bent.

Je bent een grote supermarktketen

Uw favoriete klanten zijn eenmalige klanten

U verkoopt het liefst producten zonder verhaal?

Eigenlijk heeft u helemaal niet zoveel met drop

Kwaliteit heeft voor u geen prioriteit

U stunt graag met prijzen

Herkent u zich in bovenstaande volgende kenmerken? Dan bent u niet de juiste persoon om De Beste Drop Ooit te verkopen. Sorry. U kunt beter een ander dropje zoeken om in uw voorraad op te nemen.

Heeft u bovenstaande vragen allemaal met een volmondig NEE kunnen beantwoorden? Dan zijn we wellicht a match made in heaven, zoals de Engelsen dat zo mooi noemen. Want als u bovenstaande vragen met ‘nee’ kan beantwoorden, betekent dit dat u van unieke producten houdt. Van producten met een verhaal. Van producten die met liefde en aandacht zijn gemaakt.

En laat De Beste Drop Ooit nu net zo’n product zijn!

de beste zoute drop ooit

eet iedere dag vegetarisch. Bij een bevolkingsgrootte van 17,4 miljoen zijn dat 261.000 mensen.

mensen volgens een gluten-vrij diet.

is de stijging van het aantal mensen dat vegetarisch eet, in de afgelopen twee jaar.

1%

van de bevolking heeft
Coeliakie. Dit is gelijk aan
1 op de 7 mensen

WAAROM U DE BESTE DROP OOIT MOET GAAN VERKOPEN

Als u op dit punt bent aanbeland, bent u hoogstwaarschijnlijk al bekend met De Beste Drop Ooit. Maar we zullen hier nog even het een en ander samenvatten.

Sinds vier jaar veroveren wij de Nederlandse specialiteitenmarkt met onze premium drop. De Beste Drop Ooit begon in 2015 als jubileumdropje voor de klanten van Klepper & Klepper op de markt van Alkmaar. Het dropje was zo’n groot succes dat Klepper & Klepper besloten het op de nationale markt te brengen. En omdat het dropje geen gluten en ook geen gelatine bevatte, besloten Klepper & Klepper om hun drop De Beste Drop Ooit te noemen.

Inmiddels is De Beste Drop Ooit verkrijgbaar in vier smaken: volzoet, mildzout, honing en laurier. Stuk voor stuk dropjes die elk op hun eigen manier uniek zijn. Perfect afgestemd op de marktklanten van Klepper & Klepper. Inmiddels is De Beste Drop Ooit ook verkrijgbaar in Canada, Denemarken, Duitsland, Zweden en Finland. De rest van de wereld hopen we ook snel te veroveren.

 

 

DE DUURZAAMSTE DROP OOIT

.. Goed om te weten is dat de verpakking van De Beste Drop Ooit volledig duurzaam is herontwikkeld per januari 2022. 

Zo kunnen wij met trots zeggen dat de verpakking een aantal keurmerken rijker is geworden. Op de voorkant staan de logo’s 
Glutenvrij en Vegan (op de honingdrop staat ‘vegetarisch’).

De gehele verpakking is herzien en het papier is gemaakt van FSC-verantwoord papier. Ook is de plastic binnenkant van het zakje vervangen door cellulose. Daarmee is De Beste Drop Ooit de enige drop ter wereld waarvan de verpakking composteerbaar is!
Dit wordt aangeduid met het kiemplantje van Milieucentraal.

DE 7 BELOFTES VAN KLEPPER & KLEPPER

Als je besluit om De Beste Drop Ooit te verkopen, dan doen Klepper & Klepper zeven beloftes, die we graag hieronder even zo helder mogelijk neerzetten:

De nodige winkeliers in binnen- en buitenland gingen u al voor. In Nederland wordt Klepper & Klepper verkocht in de betere speciaalzaken en geleverd door meerdere groothandels. Als u met ons contact opneemt, zorgen we ervoor dat u snel een eenvoudig met De Beste Drop Ooit aan de slag kunt.

de beste zoete drop ooit
De beste drop ooit honing zoet

Zo'n groot succes

Nadat we twee maanden geleden voorzichtig zijn begonnen met de verkoop van twee soorten is het zo’n groot succes dat we nu alle vier de soorten in het assortiment hebben opgenomen.

Hans Koelemij

Eigenaar – ’t Keesheukske cheese and delicatessen

Men loopt ervoor naar binnen

Ik zet ook altijd in de vitrine neer. Als mensen het kennen dan komen ze naar binnen om het te kopen. Als mensen het niet kennen, komen ze naar binnen omdat ze willen weten wat het is.

Franck

Eigenaar – Delicatessenzaak

Mijn klanten komen er speciaal voor

Ik heb klanten die speciaal naar me toekomen om een zakje De Beste Drop Ooit te kopen. En meestal kopen ze er iets bij. We hebben ook zoveel lekkers…

Lisa

Eigenaar – Cadeauwinkel

zoete drop stapel

WIE U WEL BENT...

Inmiddels hebben wij al meer dan 2500 verkooppunten in Nederland. Daar zitten veel delicatessenzaken tussen. Maar ook Cadeauwinkels, drogisterijen, boerderijwinkels en apotheken. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat u De Beste Drop Ooit wilt verkopen in uw boekenwinkel. Of in uw zelfstandige bioscoop. We noemen maar wat. We denken graag met u mee.

Zoute-drop
de beste drop ooit Willem Klepper
dropmakers Willem & Huub

HOE KUNT U BEGINNEN ZONDER METEEN HEEL VEEL TE MOETEN INVESTEREN?

Je kan beginnen met het verkopen van De Beste Drop Ooit vanaf 4 dozen (x 20 zakjes). Er zitten per doos 20 zakjes in, per smaak. Op dit moment hebben wij 4 smaken die allemaal de moeite waard zijn om aan te bieden in je winkel. 

Wil je liever even proefdraaien met één of twee varianten, en nog niet meteen met alle vier. Zoals gezegd, we denken graag met je mee.

AANMELDEN IS HEEL EENVOUDIG

Het enige wat u nu hoeft te doen, is hieronder uw gegevens invullen. Dan nemen wij contact met u op. Tot snel!