DE BESTE DROP OOIT. MET LIEFDE, ZONDER GLUTEN EN GELATINE

DE BESTE DROP OOIT, WAT IS HET?

De Beste Drop Ooit volgens Klepper & Klepper. Nu zult u zeggen: nogal wiedes dat Klepper & Klepper hun dropje De Beste Drop Ooit vinden. Het is hun eigen dropje, je eigen baby is ook altijd de mooiste baby ter wereld. Zo werkt dat. Maar… eigenlijk is iedereen het eens met Klepper & Klepper. Lees bijvoorbeeld dit artikel van De Telegraaf.

Waar de onafhankelijke jury die De Beste Honingdrop Ooit heeft uitgeroepen tot de beste honingdrop van Nederland!

K&K_Packshot_volzoet_def.psd_NL

HEB JIJ ONZE COMMERCIAL AL GEZIEN?

K&K_Packshot_mildzout_def_NL

DE BESTE DROP OOIT BEGON ALS JUBILEUMDROP

Sinds Valentijnsdag 1990 staat Klepper Sr. op de markt in Alkmaar met een snoepkraam. In de loop der jaren is hij precies te weten gekomen wat zijn klanten (toch een doorsnee van Nederland) lekker vinden. Dus toen Klepper Sr. in 2015 precies 25 jaar op de markt stond, besloot hij zijn klanten te verrassen met een jubileumdropje. Om gratis weg te geven. Klepper Sr. herinnerde zich een dropje dat eigenlijk net niet klopte omdat het te nat was. Maar mensen bleven ernaar vragen. Met die receptuur zijn Klepper & Klepper aan de haal gegaan. Om het dropje droger te maken, hebben ze de gluten en gelatine eruit gehaald. Na een paar weken experimenteren waren ze tevreden: het jubileumdropje was een feit.

HET SUCCES VAN
DE BESTE DROP OOIT

Het jubileumdropje viel zo in de smaak, dat mensen ernaar bleven vragen. En toen bedacht Klepper Jr.: hier moeten we meer mee doen. Omdat dit dropje a) volgens velen de lekkerste drop ooit was en er b) geen gluten en gelatine in zaten, besloten Klepper & Klepper hun drop De Beste Drop Ooit te noemen. Langzaam maar zeker kwam De Beste Volzoete Drop Ooit door heel Nederland in de betere speciaalzaak te liggen. Steeds meer mensen ontdekten de volzoete smaak, het aangename formaat en de prettige bite.

K&K_Packshot_honing_def_NL

DE BESTE DROP OOIT IN
ANDERE SMAKEN

Twee jaar later ontwikkelden Klepper & Klepper de Beste Mildzoute Drop Ooit. Met echt Keltisch zeezout. In de woorden van Felix Wilbrink, culinair journalist van De Telegraaf: ‘Deze drop ontrolt zich direct in je mond, de smaak is haast romig, de drop smelt snel, kleeft nauwelijks, de verhoudingen zoet en zout perfect. Zacht, maar stevig. Zo is drop weer lekker.’ Weer een jaar later zag ook De Beste Honingdrop Ooit het levenslicht. Met echte honing uit de Biesbosch. Volgens De Telegraaf de lekkerste honingdrop van Nederland: ‘Zacht, met een echte honingsmaak, heerlijk!’ Eind 2020 ontwikkelen Klepper & Klepper De Beste Laurierdrop Ooit. Met drupjes zuivere laurierolie.

VISIE VAN KLEPPER & KLEPPER

Wij als Klepper&Klepper streven ernaar om onze drop zo duurzaam mogelijk te maken. Dat doen wij nu al door een bio-composteerbare verpakking te hebben. Verder doen wij dit door lokale producten in te kopen en kleine bedrijven in Nederland te ondersteunen om tevens ook onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Mission statement