DE BESTE DROP OOIT. MET LIEFDE, ZONDER GLUTEN EN GELATINE

De beste dropverzameling ooit

Vier soorten drop in één verpakking. Wat een feest!

HET BEGON MET EEN GOED IDEE

Klepper Jr. had een idee. Zoals hij wel vaker een idee heeft. ‘Wat nu’, zei hij tegen Klepper Sr., ‘als we alle vier de Beste Drop Ooit samen in één verpakking stoppen.’ 

Zoals dat wel vaker met ideeën van Klepper Jr. gaat: zogezegd, zo gedaan.

VIER SOORTEN DROP IN ÉÉN VERPAKKING

In de Beste Dropverzameling Ooit vindt u de verschillende soorten drop van De Beste Drop ooit in één verpakking. Jawel, de Beste Volzoete Drop Ooit, de Beste Mildzoute Drop Ooit, de Beste Honingdrop Ooit en de Beste Laurierdrop Ooit liggen gebroederlijk naast elkaar. 

En omdat alle vier soorten drop van De Beste Drop Ooit samen in één verpakking liggen, heeft Klepper Sr. daar een toepasselijke naam voor bedacht: 

De Beste Dropverzameling Ooit. 

Want dat is het.

PROEF ANDERS ZELF ONZE VERSCHILLENDE SOORTEN DROP

Als u onze klanten niet gelooft: proef zelf maar. Misschien vindt u de Beste Mildzoute Drop Ooit lekkerder dan de Beste Volzoete Drop Ooit. En misschien vindt u de Beste Volzoete Drop Ooit lekkerder dan de Beste Honingdrop Ooit. En wie weet vindt u de Beste Laurierdrop Ooit wel de lekkerste van allemaal. Wie zal het zeggen?

DE BESTE DROPVERZAMELING OOIT

In de Beste Dropverzameling Ooit zitten vier verschillende soorten drop in één verpakking: zoete dropzoute drophoningdrop en laurierdrop. Het beste van het beste (van het beste) dat er op dropgebied te vinden is. Vinden wij dan. En wij niet alleen trouwens….

DE MARKT ZEGT HET OOK: DIT IS DE BESTE DROP OOIT

Wij van Klepper & Klepper staan bijna dagelijks op de markt. Die van Alkmaar en Castricum om precies te zijn. En daar krijgen wij van al onze klanten bijna dagelijks te horen dat onze drop zijn naam eer aan doet en daadwerkelijk de beste drop ooit is. 

NOU: WIJ ZEGGEN HET

Over smaak valt te twisten, dat geven we grif toe. Maar dat wij de Beste Drop Ooit maken, is een ding wat zeker is. Daarover valt niet te twisten. Het staat namelijk op de verpakking. En u wilt toch niet zeggen dat wij leugens verkopen? Wis en waarachtig niet! Wij verkopen geen leugens, wij verkopen drop. De Beste Drop Ooit om precies te zijn. Los verkrijgbaar. En samen verkrijgbaar. Als de Beste Dropverzameling Ooit.

EN WAAR VINDT U DE BESTE DROPVERZAMELING OOIT

Goede vraag. De Beste Dropverzameling Ooit is momenteel exclusief verkrijgbaar bij dé horecagroothandel voor foodprofessionals.