DE BESTE DROP OOIT. MET LIEFDE, ZONDER GLUTEN EN GELATINE

Het Beste Blik Ooit

Het Beste Blik Ooit is een fraai vormgegeven blik, waarin drie zakjes van De Beste Drop Ooit passen. Wanneer je het Beste Blik Ooit in de winkel koopt (of van iemand cadeau krijgt), dan zitten die drie zakjes van De Beste Drop Ooit er ook daadwerkelijk in. Er hoort drop in het blik te zitten. Zit die drop niet in het blik, dan mag het eigenlijk niet Het Beste Blik Ooit heten. Dan is het gewoon een mooi blik. Een collectors item zelfs… maar niet meer Het Beste Blik Ooit.

PAS OP! LAAT U NIET BELAZEREN!

Krijgt u Het Beste Blik Ooit cadeau en die drie zakjes van De Beste Drop Ooit zitten er niet in, dan bent u belazerd! Dan kunt u het beste de vriendschap per direct opzeggen. Tenzij iemand er, we noemen maar wat, een gouden ring in heeft gedaan om u op originele wijze op het verkeerde been te zetten en u ten huwelijk te vragen.

In dat laatste geval raden wij u trouwens aan om juist wel volmondig ‘ja’ te zeggen, want ooit moet de persoon die dat huwelijksaanzoek doet het blik daadwerkelijk hebben gekocht, en iemand die Het Beste Blik Ooit ooit heeft aangeschaft en de drie zakjes met De Beste Drop Ooit achter de kiezen heeft, dat is een verstandig persoon. Een goede partij, zoals dat heet.

HET BESTE BLIK OOIT ALS BEWAARBLIK

Maar we dwalen af. Alhoewel, ook weer niet helemaal. Want als de drie zakjes met De Beste Drop Ooit op zijn, dan kun je het blik ook voor andere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld om uw sieraden in te bewaren. Dus ook eventuele gouden ringen.

Of briefjes met alle wachtwoorden en pincodes van al uw mailadressen, telefoons, pinpassen en creditcards. Wel een beetje link natuurlijk, want mocht er een keer worden ingebroken, dan zul je altijd zien dat de desbetreffende inbreker een dropliefhebber is en het blik opent.

En als hij of zij dan geen drop maar een briefje met wachtwoorden treft… tja, dan moet u niet verbaasd zijn als hij of zij uit woede vervolgens alles kort en klein slaat. Inbrekers hebben vaak korte lontjes.

Maar we dwalen weer af.

HET BESTE BLIK OOIT VALT IN DE PRIJZEN

Naar de bescheiden mening van Klepper & Klepper, mag het Beste Blik Ooit gezien worden. Het heeft een unieke vorm. Bovendien, als je het blik opent, zie je niet alleen drie zakjes met De Beste Drop Ooit, maar ook een foto met daarop Klepper & Klepper die bezig zijn met de ontwikkeling van De Beste Drop Ooit. Je zou dat dus met recht een historische foto kunnen noemen.

Dat Het Beste Blik Ooit een heuse blikvanger is (misschien wel De Beste Blikvanger Ooit) wordt trouwens ook door kenners erkend. Het Beste Blik Ooit heeft tijdens de Nederlandse Packaging Awards namelijk de award ontvangen voor de beste promotionele verpakking van 2020.

Terecht natuurlijk. Toch willen wij van Klepper & Klepper de jury hartelijke bedanken voor de eer en de erkenning. Het is volkomen logisch dat Het Beste Blik Ooit in de prijzen valt (daarom noemen we het immers Het Beste Blik Ooit), maar zo’n jury moet dat toch maar mooi zien. Wij zijn blij en verheugd dat dit daadwerkelijk gebeurd is.

Het Beste Blik Ooit bevat onze: zoete dropzoute drop en honingdrop. Deze limited edition bevat geen laurierdrop.

scroll-top