DE BESTE DROP OOIT. MET LIEFDE, ZONDER GLUTEN EN GELATINE

ML Boshuisen

''Jullie lekkerste drop ooit mag met recht de lekkerste ooit heten. En erg fijn: ook v een vegetariër zoals ik."

Joke S.

"Wij kregen afgelopen december een zak drop (mild zout) van jullie in ons kerstpakket van het UMC. Ik heb werkelijk nog nooit zulke lekkere drop gegeten. Dat compliment wil ik jullie echt geven. Voor mij nooit geen andere drop meer. Dis is echt DROPsmaak"

Lotte van der D.

"Ok, jullie zeggen de lekkerste drop ooit te zijn, de mildzoute voldoet hier zeker aan! Echt mega lekker. Wij dachten dus meteen, deze moeten we mee op de bus."

Alex S.

"Jullie dropjes behoren tot onze meest verkochte producten"

Gerben en Linda

"Ik ben erg enthousiast over de drop. Echt lekker!"

Asiye Y.

"Ik wil jullie bedanken voor het maken van lekkere drop zonder gelatine. Dit is zo moeilijk verkrijgbaar!"

Sjoukje B.

"Verslaafd aan jullie beste drop, wil ik meer. Veel meer. En mijn partner snoept vrijwel niet maar hier kan hij niet vanaf blijven."

Moukhtar

"Mijn vriendin Flora liet mij vorig jaar jullie zoute drop proeven, waarna ik nooit meer andere drop hoef - wat een fantastisch dropje is dat!"

Justin B.

"Allereerst hulde voor jullie drop. Mijn vrouw had de zoveelste bestelling gedaan bij Crisp tijdens mijn Covid ziektebed, dat ze een cadeautje er bij deden in de vorm van een zakje mild-zoute K&K drop. Mijn vrouw is Francaise e nniet helemaal up to ate met Hollandse drop, maar zelfs zij moest bekennen dat het een zeer aangenaam dropje betrof."

Miriam S.

"Heeeerlijk jullie drop ik denk idd de beste drop ever!"

Emmy van der K.

"Mijn complimenten voor de heerlijke drop. Te lekker gewoon. En dat is mijn probleem. Zakje gekocht bij pompstation en voor onder het rijden naast mij neergezet. Maar mijn hand blijft vastzitten bij het grabbelen in de zak. De zak is te smal! Je kunt niet onder het rijden met 1 hand erin duiken. Onmogelijk! Justsaying....."

Henk D.

"Voor het eerst geproefd. Had er nog nooit van gehoord. Maar het is de lekkerste drop . Die ik ooit heb gehad. Mijn moeder van 86 zei het ook! Onze komplimenten en we komen uit Hoogeveen."

Robin L.

"Wil even melden dat jullie serieus de beste drop hebben. Het is niet een loze market slogan, het is echt waar. Ik had laatst voor het eerst jullie drop geproefd bij een klein winkeltje hier, 10/10. Jullie Zoute drop is echt geweldig. Zoet ietsje minder omdat het teveel afbrokkelt in tegenstelling tot de zoute, maar alsnog lekker. Ik ga zeker jullie andere 2 varianten proberen en iedere toekomstige drop die jullie gaan maken! "

Bart

Beste Kleppers Dit korte bericht om u te melden dat ik, ja ik, de aangewezen persoon ben om te bepalen of de pretentie die een dropmaker zou kunnen hebben om zomaar te beweren dat men de beste drop ooit maakt, op redelijke gronden van waarschijnlijkheid berust. Nu heeft mijn dochter dus, mij een zakje van uw maaksel cadeau gedaan en verdorie, het mag gezegd: ik had niet verwacht nog ooit van mijn leven drop te mogen proeven die waarempel naar drop smaakt. Echte drop, zoals het hoort. U bent wat mij betreft, ja mij, met vlag en wimpel, ach wat kan mij het schelen, met trompetgeschal, geslaagd in uw opzet om D.R.O.P. te maken. Ik dank u hartelijk en ik neem er nog één, twee...nee, een hele mond vol, zoals dat hoort. Dank u en wees gegroet. Bart

scroll-top