De Beste Drop Ooit – Honing

De Beste Drop Ooit – Honing is de 3’e variant van Klepper & Klepper welke met trots is samengesteld. Zoals voor op de verpakking staat is het product uiteraard zonder gluten en gelatine en met Hollandse Honing.

 

12% Hollandse Honing

Heeft u al achterop de verpakking gekeken? De Beste Drop Ooit – Honing bevat namelijk maar liefst 12% Honing afkomstig uit ons eigen land. Heel Nederland hebben wij doorkruist op zoek naar de beste honing ooit. Uit de Biesbosch om precies te zijn. Helaas zit er in veel producten honing verwerkt wat ver van ons eigen land vandaan komt. Daarnaast is de honing veelal afkomstig uit gebieden waar pesticiden en bestrijdingsmiddelen gebruikt mogen worden. Dit geldt niet voor de honing die is verwerkt in De Beste Drop Ooit – Honing.

De honing die is verwerkt in De Beste Drop Ooit is afkomstig uit de Biesbosch (NL). Samen met imkers uit de streek (welke rekening houden met het leefmilieu van mensen, planten en bijen) wordt de beste streekhoning verzameld die aan hoge standaarden en kwaliteitsnormen voldoet.

In het mooie natuurgebied van de Nederlandse Biesbosch vliegen bijen op verschillende bloemen waaronder de springbalsemien. Deze honing afkomstig uit de Biesbosch is heerlijk zoet en zacht van smaak. Het is dan ook goed te verwerken in onze speciale samenstelling van De Beste Drop Ooit waar wij maar liefst 12% van deze Hollandse honing aan toevoegen. Dit alles voor de beste honing smaak ooit, al zeggen we het zelf.

 

Help de bijen, draag  bij.

Zoals u wellicht bekend is gaat het niet goed met onze bijen. Daar maken wij, van Klepper & Klepper ons zorgen om. En gelukkig velen met ons. Er zijn een aantal zaken die je kunt doen om bij te dragen aan een beter leefklimaat van de bij

 

Begin bij jezelf en werk samen met de natuur. Maak ook van jouw tuin een veilige en aantrekkelijke plek voor bijen. Alles wat bloeit (planten en bloemen) daar wordt de bij, blij van. Door stuifmeel en de nectar te verzamelen wordt een bij sterk en gaan ze honing maken. Bijen houden van variatie en daarvoor is het belangrijk om verschillende bloemen en planten te plaatsen.

 

Stop met het gebruiken van insectengif. Dit is niet alleen zorgelijk voor de bij maar ook voor andere insecten in de tuin.

 

Koop een zakje De Beste Drop Ooit – Honing. Misschien de meest voor de hand liggende oplossing maar ook dit helpt. Doordat wij de honing bij lokale imkers uit Nederland halen (Biesbosch, NL), kan er worden gezorgd voor het voortbestaan van onze Nederlandse bij.

Hoe u bij -draagt, mag u uiteraard zelf weten. Wij hebben ons best gedaan om de beste honingdrop ooit te produceren zonder gebruikmaking van chemische middelen. De bijen blij, de natuur blij, u blij. Want doordat het allemaal puur natuur is, smaakt de beste honingdrop ooit nóg lekkerder. Vinden wij. Maar proef het vooral zelf. Want wie zijn wij?

 

Klepper & Klepper