KLEPPER & KLEPPER GEDROPT IN LONDEN

Londen 2023: Ontdek Klepper & Klepper op de Speciality Fine Food Fair

In Nederland wordt veel drop gegeten, wist je dat een Nederlander gemiddeld 2 kilo drop eet per jaar? Hoe zit dit eigenlijk in het Verenigd Koninkrijk? Wij gingen met het gehele Klepper & Klepper team naar Londen voor de Speciality Fine Food Fair van 10 t/m 12 september (2023). Gedurende de paar dagen dat we daar verbleven, hebben we hard gewerkt en veel gelachen. Daarom willen we graag een inkijkje geven in deze productieve en gezellige dagen. 

 

DE REIS

De vlucht naar Londen was een vroegertje. Om half 6 ’s ochtends hadden wij afgesproken op Schiphol om samen door alle checks te kunnen gaan. De eerste gearriveerden waren de nieuwe stagiaires, Tim en Coosje. Die wilden natuurlijk zichzelf meteen van de goede kant laten zien. Daarna arriveerden Brenda, Willem en Huub (ook wel bekend als Klepper & Klepper). Helaas had Maryse pech en ontdekte ze dat ze nog een kilometer moest lopen met haar bagage, heerlijk zo op de vroege ochtend! Na onze vlucht zaten we nog drie kwartiertjes in de trein. Samen met een club wielrenners. Met de slappe lach om de wielrenbroekjes en vermoeide oogjes arriveerden we bij het hotel. Op naar het ontbijt en koffie!

BEURS

Samen met veel andere merken stonden wij op de Speciality Fine Food Fair om onszelf te pitchen aan nieuwe, toekomstige klanten. Samen met Carolyn, onze vertegenwoordiger wonend in Engeland, werd er hard gewerkt bij onze stand. Met mooie bekleding van de stand, dropjes op tafel om te proeven en bedrukte Klepper & Klepper shirts hebben wij ons merk goed vertegenwoordigd. En wat denk je? Londen was fan! Wij hebben daar in totaal twee dagen gestaan om mensen kennis te laten maken met De Beste Drop Ooit. Daarnaast heeft het marketingteam veel content geschoten voor (sociale) media in de binnenstad, beurs en winkels. Binnenkort kun je dit online ontdekken op Instagram, Facebook, TikTok en YouTube!

Beurs_drop_team_licorice_blog

TEAMBUILDING

De beurs viel toevallig in de eerste week van onze twee nieuwe stagiaires, Tim (sales) en Coosje (marketing). Met deze nieuwe samenstelling gingen wij richting Londen voor een stukje teambuilding. Want naast het harde werken voor de beurs, is er ook veel met elkaar gepraat en gelachen. Dankzij deze reis hebben wij elkaar namelijk goed leren kennen. In de avond werden er wat drankjes voor elkaar ingeschonken, lekker gegeten en spellen gespeeld. Twee van deze spellen waren beerpong en shuffleboarden, waar het team erachter kwam dat je liever niet tegen Maryse wilt spelen. Die was namelijk lekker fanatiek, maar ze won overigens wel. Coosje werd hard ingemaakt met beerpong door Brenda, geen idee waar dit verborgen talent vandaan was gekomen? Tegelijkertijd liet Tim zijn teamgenoot Caroline vooral het werk doen, zodat hij gezellig kon toekijken. De stagiaires draaiden verder ook goed mee, behalve bij het ontbijt. Want na het Guinness drankjes de avond daarvoor was dat best een opgave! Maar, al met al een geweldige ervaring met team Klepper & Klepper. Iedereen ging met kleine oogjes terug naar huis, maar vol leuke verhalen voor het thuisfront.

Wil jij net als Londenaren ‘The Best Licorice ever’ leren kennen? Bekijk hier ons gehele assortiment om jouw favoriete dropje uit te kiezen. Benieuwd waar je deze vervolgens kunt scoren? Bekijk alle verkooppunten bij jou in de buurt. De beste drop ooit is nooit ver weg!