DE BESTE DROP OOIT. MET LIEFDE, ZONDER GLUTEN EN GELATINE

ONLINE MARKETING

Stage: Online Marketing / Content Creative

DIT ZIJN WIJ:

KK_5pack_NL_edited

Wil jij de zoete smaak van succes proeven? Dan is dit jouw kans! Wij zijn De Beste Drop Ooit, de crème de la crème van de dropwereld. Met ons premium assortiment, dat niet alleen heerlijk is maar ook nog eens glutenvrij en gelatinevrij, veroveren we Nederland. Onze producten vind je niet in de doorsnee supermarkt maar wel in zo’n 2500 winkels en nog 8 andere landen. Elke dag zetten we een stapje dichter naar een duurzame toekomst en dit wordt beloond, met trots mogen we sinds 2023 zeggen dat we officieel B-Corp gecertificeerd zijn! Om ons bereik te vergroten, bedenken we de meest knallende campagnes en tofste acties voor al onze socials. Zo was onze laatste campagne (Bedenk de Smaak) een groot succes met miljoenen views en meer dan tienduizend inschrijvingen.

 

Ben jij een ware storyteller met een passie voor filmen en editen? Wil jij jouw creatieve brein laten sprankelen in een dynamisch marketingteam? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Stagiair Marketing/Content Creator krijg je de kans om niet alleen bij te dragen aan onze groeiende community, maar ook om jouw eigen stempel te drukken op onze online aanwezigheid.

Je werkzaamheden kunnen bestaan uit

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Solliciteren

Kortom, ben jij klaar om de wereld van marketing te veroveren met De Beste Drop Ooit? Solliciteer dan nu en laat ons zien waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team!

.. en de vrijdag middag is natuurlijk ook belangrijk!  Heb je vragen aan de hand van deze vacature? Stuur een e-mail naar marketing@klepperenklepper.nl!

Extra informatie

Opleidingniveau
MBO 4, HBO, Universiteit

Plaats
M.C. Van Voordenstraat 20, 1483GB. De Rijp

Werkuren per week
32 – 40

Ingang stage
In overleg

Dienstverband
In overleg

*Er is een mogelijkheid om een afstudeerscriptie te schrijven