DE BESTE DROP OOIT. MET LIEFDE, ZONDER GLUTEN EN GELATINE

ONLINE MARKETING / CONTENT CREATIVE

Stage: Online Marketing / Content Creative

DIT ZIJN WIJ:

Sinds 2017 zijn Klepper & Klepper actief op de Nederlandse zoetwaren markt met een nieuw en eigentijds product:
De Beste Drop Ooit, volgens Klepper & Klepper.
Toen Klepper Sr. 25 jaar met zijn ‘snoepgigant’ op de Alkmaarse markt stond introduceerde hij een dropje met zijn eigen naam er op: ‘Klepper’. Dit dropje bevatte per toeval geen gluten en geen gelatine. Na dit uitgedeeld te hebben aan zo’n 1200 klanten kwamen er steeds meer mensen terug voor dit dropje. Het toen nog hetende ‘klepper dropje’ werd in een half jaar het meest verkochte product in de snoepgigant.

Zoon en medeoprichter Huub Klepper (Jr.) heeft bij verschillende bedrijven in de retail branche zijn ervaring opgedaan en wilde dit succes groter in de markt zetten. Met een goed plan en een uitgestippelde strategie introduceerden Klepper & Klepper in Mei 2017 ‘De Beste Drop Ooit – Volzoet’, volgens Klepper & Klepper. Na het succes van de smaak Volzoet, zijn er inmiddels drie andere smaken toegevoegd aan het assortiment: Mildzout, Honing en Laurier . Met deze 4 soorten ‘De Beste Drop Ooit’ wordt voornamelijk het specialiteiten kanaal bedient in Nederland (+2000 verkoopadressen), variërend van drogisterijen, delicatessenzaken en grote winkelketens.

De Beste Drop Ooit is een premium dropsoort en spreekt een grote doelgroep aan in Nederland door onder andere het ontbreken van gluten en gelatine. Daarnaast ligt het product niet in de supermarkt en kenmerkt de visie zich onderscheidend en ondernemend om groot te worden in Nederland met aandacht voor het merk op specifieke locaties, manieren en ludieke acties. Voor de ondersteuning van deze activiteiten zoeken we een online marketeer in onze grow-up fase.

Je werkzaamheden kunnen bestaan uit

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de onderstaande knop, verstuur je motivatiebrief en CV op naar Huub Klepper en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

.. en de vrijdag middag is natuurlijk ook belangrijk!  Heb je vragen aan de hand van deze vacature? Stuur een e-mail naar info@klepperenklepper.nl!

Extra informatie

Opleidingniveau
HBO, Universiteit

Plaats
Bellstraat 5a, 1131JV Volendam

Werkuren per week
32 – 40

Ingang stage
September 2022

Dienstverband
In overleg

*Er is een mogelijkheid om een afstudeerscriptie te schrijven

scroll-top