Muffins met drop? Zeker! en ze zijn verassend lekker. Voeg er chocolade aan toe en bakken maar! π€© Geloof je ons niet? Probeer het zelf en lees snel verder voor het recept ππ«
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Doe de muffinpapiertjes in de muffinvorm.
3. Pak een grote kom en mix hierin de slagroom, suiker en vanille-aroma.
4. Voeg dan de eieren toe en mix goed door.
5. Voeg dan al roerend het bakpoeder en zelfrijzend bakmeel toe.
6. Hak de chocolade in kleine stukjes en spatel door het mengsel.
7. Snijd dan ook de drop in hele kleine stukjes en voeg dat ook toe.
8. Vul de muffinvormpjes tot net onder de rand met het mengsel.
9. Schuif de muffins voor 25 minuten in de oven.
10. Check even of ze gaar zijn (prik er met een satΓ©prikker in en als de prikker droog is, dan zijn ze gaar).
11. Smelt 100 gram De Beste Drop Ooit (smaak naar keuze) in een steelpannetje met 8 eetlepels water. Laat het op zacht vuur koken. Blijf roeren tot er een stroperig mengsel ontstaat. Lekker als topping!