DE BESTE DROP OOIT. MET LIEFDE, ZONDER GLUTEN EN GELATINE

Studentjob Content Creator

WAT BRENG JE?

WAT WIJ BIEDEN

INTRODUCTIE

Ben jij creatief en schrijf je ijzersterke teksten? Heb jij een hands-on mentaliteit en zie jij het als een uitdaging om een nieuwe generatie young professionals op de juiste manier te bereiken in een snel veranderende arbeidsmarkt? Ga dan aan de slag als Content Marketeer binnen ons jonge en ondernemende team!

OVER ONS

Sinds 2017 zijn Klepper & Klepper actief op de Nederlandse zoetwaren markt met een nieuw en eigentijds product:
De Beste Drop Ooit, volgens Klepper & Klepper.
Toen Klepper Sr. 25 jaar met zijn ‘snoepgigant’ op de Alkmaarse markt stond introduceerde hij een dropje met zijn eigen naam er op: ‘Klepper’. Dit dropje bevatte per toeval geen gluten en geen gelatine. Na dit uitgedeeld te hebben aan zo’n 1200 klanten kwamen er steeds meer mensen terug voor dit dropje. Het toen nog hetende ‘klepper dropje’ werd in een half jaar het meest verkochte product in de snoepgigant.

Zoon en medeoprichter Huub Klepper (Jr.) heeft bij verschillende bedrijven in de retail branche zijn ervaring opgedaan en wilde dit succes groter in de markt zetten. Met een goed plan en een uitgestippelde strategie introduceerden Klepper & Klepper in Mei 2017 ‘De Beste Drop Ooit – Volzoet’, volgens Klepper & Klepper. Na het succes van de smaak Volzoet, zijn er inmiddels drie andere smaken toegevoegd aan het assortiment: Mildzout, Honing en Laurier . Met deze 4 soorten ‘De Beste Drop Ooit’ wordt voornamelijk het specialiteiten kanaal bedient in Nederland (+2000 verkoopadressen), variërend van drogisterijen, delicatessenzaken en grote winkelketens.

De Beste Drop Ooit is een premium dropsoort en spreekt een grote doelgroep aan in Nederland door onder andere het ontbreken van gluten en gelatine. Daarnaast ligt het product niet in de supermarkt en kenmerkt de visie zich onderscheidend en ondernemend om groot te worden in Nederland met aandacht voor het merk op specifieke locaties, manieren en ludieke acties. Voor de ondersteuning van deze activiteiten zoeken we een online marketeer in onze grow-up fase.

dropmakers2022

Functie

Als Content Creator ben je communicatief en enthousiast. Je managed de social media pagina’s. Je bent constant bezig met het enthousiasmeren van onze volgers. Daarnaast ben je bezig met het in kaart brengen en blijven monitoren van onze doelgroep: wie zijn zij, hoe bewegen zij zich, wat vragen zij en met welke content kunnen wij hen het best bereiken? Vervolgens is het belangrijk dat je met innovatieve ideeën komt om de volgers en potentiële volgers te bereiken. Je krijgt veel verantwoording en wij vinden het leuk om te sparren om ons merk nog beter neer te zetten.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor content marketing. Je wilt meebouwen aan het merk Klepper & Klepper – De Beste Drop Ooit. Je bent kritisch en durft grenzen te verleggen.

Daarnaast:

  • Ben je HBO/WO student in de richting van communicatie, marketing, bedrijfskunde of vergelijkbaar;
  • Spreek/schrijf je Nederlands ;
  • Ben je beschikbaar voor 16 uur per week;
  • En ben je woonachtig in regio Volendam.

Aanbod

Je gaat aan de slag in een jong en ambitieus team. Op een gezellige werkplek in het Volendam Bussinesscenter tussen andere ondernemers. Samen met het team bouwen we aan het merk Klepper & Klepper – De Beste Drop Ooit. Werktijden zijn flexibel in te delen. Al wil je de vrijdagmiddag niet missen.

Solliciteren

Zie jij jezelf al zitten bij ons op kantoor? Klik dan op de onderstaande knop, verstuur je motivatiebrief en CV op naar Huub Klepper en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

.. en de vrijdag middag is natuurlijk ook belangrijk!  Heb je vragen aan de hand van deze vacature? Stuur een e-mail naar info@klepperenklepper.nl!

Extra informatie

Opleidingniveau
HBO, Universiteit

Plaats
Bellstraat 5a, 1131JV Volendam

Werkuren per week
16

Ingang per 
Zo spoedig mogelijk

Dienstverband
In overleg

scroll-top