DE BESTE DROP OOIT. MET LIEFDE, ZONDER GLUTEN EN GELATINE

EEN GRATIS T-SHIRT
MET JOUW LOGO DR’OP

VERKOOP JIJ AL DE BESTE DROP OOIT? DAN WIL JE NATUURLIJK OOK HET BESTE T-SHIRT OOIT. SCOOR HEM NU MET HET LOGO VAN JE BEDRIJF

Zijn wij nu helemaal gek geworden? Dat zouden we niet zomaar durven beweren. Wat wij wel durven beweren is dat wij hebben gekeken naar een mogelijkheid om jou in de winkel NOG meer drop te laten verkopen.

Maar liefst 73% komt er al speciaal voor naar jouw speciaalzaak, maar ook 27% van de klanten beslist pas op het moment dat ze bij jou in de winkel staan. En precies daar kunnen wij nog een verschil maken om de klant te helpen aan een onvergetelijke ervaring. Dit kunnen wij doen door de klant simpel te herinneren aan een logo op de bedrijfskleding. Natuurlijk staan wij er niet alleen, ook jouw logo kan perfect op de kleding worden bijgedrukt.

Bekijk hier de voordelen op een rij:

Ofwel, gelijkheid, herkenbaarheid, professionaliteit en nog een paar woorden als: DE BESTE DROP OOIT op je t-shirt in combinatie met je EIGEN logo.

Moet je nog langer nadenken?

Wij denken van niet. Vul je gegevens hieronder in en meld je snel aan!

zoute drop

Meer verkoop

Grappig dat ik af en toe met  “bedrijfskleding” van De Beste Drop Ooit aan loop.Gek genoeg verkoop ik op die dagen meer drop (hoe zou dat nu komen 😉)

Jeanette Hendriks

Tiendas Diferentes

Positieve reacties

Sinds ik in de marktkraam mijn De Beste Drop Ooit X W. Klepper Zoetwaren T-shirt aan heb. Krijg ik een heleboel positieve reacties. De klanten vragen ook meer naar De Beste Drop Ooit. 

Willem Klepper

W. Klepper Zoetwaren

Mijn klanten komen er speciaal voor

Hier in Denemarken verkopen we ‘Hollands Lækreste Lakrids’. Wij zijn enorm trots dat wij dit mooie shirt mogen dragen. 

….

Gourmeture

KOM IN CONACT VOOR HET BESTE T-SHIRT OOIT

Het enige wat u nu hoeft te doen, is hieronder uw gegevens invullen. Dan nemen wij contact met u op. Tot snel!