DE BESTE DROP OOIT. MET LIEFDE, ZONDER GLUTEN EN GELATINE

CONSUDEL ’21

Consumenten zochten tijdens corona naar verfijndere smaken, en dat zoeken blijven ze doen

Eveneens nieuw tijdens de beurs is de volledig composteerbare verpakking van het inmiddels aardig succesvolle premium dropmerk Klepper & Klepper.
Consudel
Eveneens nieuw tijdens de beurs is de volledig unieke composteerbare verpakking van het succesvolle premium dropmerk Klepper & Klepper. De binnenkant is gemaakt van cellulose, en ook de lijm wordt biologisch composteerbaar, naast het etiket en de inkt. ’We zijn zo trots als een aap met zeven staarten dat er sinds kort drie officiële duurzaamheidslogo’s op onze verpakkingen mogen prijken. Het FSC-keurmerk, het kiemplantje van Milieucentraal en het Vegan-logo. Alles d’rop en eraan dus’, valt te lezen in de begeleidende brochure.
En er is meer nieuws, want zoon en vader Klepper werken momenteel aan hun nieuwste, vijfde dropsmaak. Huub Klepper is trots op de innovaties, en op de toenemende belangstelling voor de premium Klepper & Klepper drop. “Ondanks verzoeken vanuit de grote retail blijven wij ’t kanaal van speciaalzaken en delicatessenwinkels echter trouw. Wij gaan niet mee in het prijsgeweld van de grote producenten. En – waar mijn vader en ik ook trots op zijn: wij zijn het enige dropmerk dat je bijvoorbeeld in een kaaswinkel kunt vinden, hoe opmerkelijk”

Nieuws

LEES VERDER

Noord Hollands Dagblad